0
Evropske lige

REMS ZAGUBIO FUDBALERA: N’Gog imao virus, pa nestao…

Objavljeno: 26.09.14 u 16:38

Francuzi izgubili fudbalera… Tačnije, Rems ne zna gde je njegov igrač David N’Gog koji nije viđen još od prošle subote, preneli su lokalni mediji.

David

Kako je naveo Ekip, 25-godišnji N’Gog nije igrao na utakmicama protiv Lorijena i Olimpik Marseja zbog stomačnih problema, a poslednja osoba koja ga je videla je klupski lekar, koji ga je pregledao u hotelu u kom je fudbaler odseo.

Međutim, kada su ljudi iz stručnog štaba Remsa posle nekoliko dana otišli da obiđu svog fudbalera, hotelska soba je bila prazna. Prema nepotvrđenim informacijama medija, N’Gog je u Parizu sa svojom porodicom…

– Očigledno je da David ima virus i to je sve što znam – rekao je trener Remsa Žan-Lik Vazer, koji se nada da će se David uskoro pojaviti, jer ih očekuju važne utakmice protiv Meca i Bordoa.

N’Gog se letos vratio u Francusku posle šest godina provedenih u Engleskoj, gde je nastupao za Liverpul, Bolton i Svonsi. Za Rems odigrao samo jednu utakmicu, u prvenstvu protiv Tuluza, i na njoj je bio strelac jednog od dva gola u pobedi 2:0.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter