0
Fudbal

Španci jedva savladali Gruziju u gostima

Soldado za spas furije

Objavljeno: 11.09.12 u 21:48

Aktuelni dvostruki evropski i jednom svetski šampioni Španci mučili su se u prvom kvalifikacionom meču za SP protiv Gruzije.

Izabranici Visentea Del Boskea bili su apsolutni favoriti na ovom gostovanju, ali su tek u 86. minutu uspeli da probiju bunker domaćina i golom Roberta Soldada dođu do sva tri boda.
Asistenciju je upisao Sesk Fabregas koji je ušao samo šest minuta pre toga. Zlatna zamena iz Barse, iako to ne voli da bude.

Francuska je uspela da dođe  do drugog trijumfa u grupi I, pošto su u Parizu savladali Belorusiju sa 3:1. Prvo poluvreme je završeno bez golova, ali su trikolori došli za 19. minuta do 2:0 preko Kapuea i Žalijea, da bi Putsila uneo malo neizvesnosti smanjivši rezultat. Pobedu izabranika Didijea Dešama potvrdio je igrač Bajerna Frank Riberi u 80. minutu.
U grupi koja ima samo pet selekcija vode Francuzi sa šest bodova, slede ih Španija i Gruzija sa po tri (crvena furija ima samo jedan odigran meč), a Belorusija i Finska su bez bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter