1
Košarka

KREATIVNA STUDENTARIJA: Kidaj Teo, propade mi rok ceo! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.14 u 08:48

Košarkaška euforija trese Srbiju! Razlog za to je sasvim jednostavan: Aleksandar Đorđević, baš kao nekad kada je, svojevremeno u igračkim danima znao da ubaci i 41 poen u finalu, ponovo je na pragu čuda sa „Orlovima“. Ovog puta u ulozi selektora.

Srbija-Kosarka-Lopta

Srbija danas od 22:00 sata igra meč sa reprezentacijom Francuske. Stari znanci iz grupne faze ponovo će ukrstiti koplja. „Orlovi“ su tada ostali bez krila u foto-finišu izgubivši sa „pola koša“ razlike u dramatičnoj završnici. Sada je prava prilika da se „trikolorima“ vrati – milo za drago.

Nema nikakve dileme šta će 7 miliona Srba raditi od 22:00 sata. Nema nikakve dileme koji će se to program gledati u tom večernjem terminu. Među onima koji su spremni za polufinalni okršaj i obezbeđivanje barem srebrne medalje su i – srpski studenti smešteni u novobeogradskom domu, takozvanom „Studentskom gradu“.

Oni su uveliko postavili veliki video-bim, napravili su montažne tribine odakle će se pratiti istorijski duel. Transparentni sa prigodnim parolama su već tu, pa pogledajte kako to izgleda. Tako će, verujemo, biti i na svakom drugom koraku u našoj zemlj…

Studenti-Mundobasket1 Studenti-Mundobasket2 Studenti-Mundobasket3 Studenti-Mundobasket4 Studenti-Mundobasket5 Studenti-Mundobasket6 Studenti-Mundobasket7 Studenti-Mundobasket8

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter