0
Košarka

Blažič neće da odmara posle Mundobasketa, otišao sa Zvezdom u Francusku

Objavljeno: 11.09.14 u 18:34

Košarkaši Zvezde otputovali su u Francusku, gde će od 12. do 14. septembra učestvovati na turniru u Miluzu, uz Panatinaikos, Bajern i Strazbur. Iznenađenje je to što je u avionu za Francusku bio i Jaka Blažič, koji je u utorak završio učešće sa Slovenijom na Svetskom prvenstvu. U sredu svratio do rodnog Bleda, a već u četvrtak se priključio crveno-belima.

jaka-blazic-crvena-zvezda-telekom
Foto: Twitter

Osim njega, u Francusku su krenuli i Rebić, Vilijams, Tejić, Marjanović, Cirbes, Dangubić, Gudurić, Kaplanović, Dženkins, Mitrović i Čvorović.

„I dalje se nalazimo u specifičnoj situaciji, jer je nekoliko igrača na spoljnim pozicijama u fazi oporavka. Zato će nam mnogo značiti dolazak Jake Blažiča, koji je pokazao veliku želju da se po završetku obaveza u reprezentaciji Slovenije odmah priključi ekipi. Nećemo ga od starta previše opteretiti, iako snaga naših protivnika to svakako zahteva. Njegova minuta biće dozirana i o tome ćemo dosta voditi računa“, izjavio je za klupski sajt trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Turnir će biti sjajan test za mladu ekipu, sa kojom nije otputovao Branko Lazić (lom prsta desne šake), ali jeste Nemanja Dangubić. On naravno neće igrati jer je nedavno izlečio povredu kolena zbog koje je morao i da odustane od nastupa za reprezentaciju na Svetskom prvenstvu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter