0
Košarka

MUNDOBASKET: Lovernj presrećan zbog plasmana u polufinale

Objavljeno: 11.09.14 u 10:10

Doskorašnji kapiten Partizana i novi član Himkija, Žofri Lovernj, presrećan je zbog činjenice da je njegov tim izborio plasman u polufinale Svetskog prvenstva.

Zofri-Lovernj-Francuska

Selekcija Francuske sinoć je „oduvala“ Španiju sa parketa i senzacionalnom pobedom domaćina je eliminisala iz daljeg toka takmičenja.

Naredni rival „trikolorima“ je reprezentacija Srbije, tim sa kojim su se već sastali u grupnoj fazi. Neposredno pred taj prvi duel, reprezentativac Francuske koji izuzetno dobro poznaje Srbiju, Žorfri Lovernj, izjavio je da bi najsrećniji bio kada bi u finalu igrao protiv „Orlova„.

Želja bivšeg kapitena crno-belih se nije ispunila, ali je, sasvim neočekivano, dobio priliku da igra protiv našeg tima u polufinalu SP.

– Odradili smo veliki posao. Niko osim nas nije verovao, ali to mogu da razumem i nikog ne krivim zbog toga. Kad smo na početku meča Boris i ja dali one trojke, videli smo u njihovim očima strah i sumnju i krenuli smo svom snagom. Ostali smo koncentrisani tokom 40 minuta, iako smo se u trećoj četvrtini malo uplašili. Sada smo tako blizu cilja, da bi bila šteta da ga ne ostvarimo – rekao je Lovernj posle iznenađujuće pobede nad Španijom

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter