0
Košarka

FOTO: kkcrvenazvezda.rs

DA, DOBRO STE ČULI: Kupite sezonske karte od igrača Crvene zvezde!

Objavljeno: 05.09.14 u 14:44

Košarkaši Crvene zvezde Telekom izrazili su želju da na neki način podstaknu i pomognu prodaju sezonskih ulaznica, pa su odlučili da menadžmentu kluba ponude zanimljivu ponudu – da učestvuju u prodaji sezonskih karata.  

FOTO: kkcrvenazvezda.rs
FOTO: kkcrvenazvezda.rs

Nije bilo potrebno ni da se pregovara – Luka Mitrović, Boban Marjanović, Markus Vilijams i Maik Cirbes će se u ulozi prodavca naći u nedelju 7. septembra u poslovnici Eventima u TC Ušće od 12 do 13.30 sati. 

– Nismo mogli ni da slutimo da će nam dodeliti uloge prodavaca. Međutim, svesni smo koliki značaj za klub ima prodaja sezonskih ulaznica. Želeli smo da pružimo naš doprinos i zato ćemo sa zadovoljstvom podržati ovu akciju. Pozivam navijače da u nedelju u 12 sati dođu u TC Ušće kupe sezonske ulaznice, druže se sa nama, a onda tokom cele sezone uživaju na našim utakmicama. Potrudićemo se da im pružimo mnogo razloga za zadovoljstvo – rekao je Luka Mitrović i dodao:

– Nadam se da ćemo se dobro snaći u ulozi prodavaca, a ukoliko zbog naše nespretnosti kupci budu malo duže čekali u redu, očekujem da će imati strpljenja i razumevanja – zaključio je Mitrović, a prenosi sajt kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter