5
Domaći fudbal

PRAVA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Babović po treći put u Humskoj?

Objavljeno: 01.09.14 u 11:20

Kako prenosi list Sport Stefan Babović bi u toku dana trebalo da potpiše ugovor sa Partizanom.

Stefan-Babović-fk-Partizan

Vezista je slobodan igrač, a Marko Nikolić poštuje njegov lik i delo i voleo bi da ga vidi u svom timu. To bi bio treći put da Stefan Babović potpiše ugovor sa Partizanom.

Takođe, sve je izvesnije i da će Milan Lola Smiljanić put Beograda na jednogodišnju pozajmicu iz Genčlerbirligija.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Sto se tice para nek daju platu igracima koje imaju trenutno,momci su zasluzili a za babovica nisam al Lola je dobro dosao.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je u pitanju pa se u medijima plasiraju lazne prica iz dana u dan , samo da bi se potreslo stanje u PARTIZANU , te Stankovic ide ovamo , te Drincic ide onamo , te Gasprom kupuje zvezdu , te dolazi Lola , te dolazi ovaj sad .. kako vas nije sramota , kakvo ponasanje prema ljudima koji jedini osvetljuju obraz ovom nasem fudbalu , a o kojima nista dobro ne pisete … Ukljuci mozak , ne citaj novine!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne, samo ne on, jedva smo ga oterali. Djuricu sta radis ti dovedi bre nekog mladog i dobrog igraca. Dobili ste sada 1.800.000 eura i gde su te pare sada?????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter