0
Domaći fudbal

Kriza Zvezdi uzvraća udarac: generalni štrajk zaposlenih kuca na vrata

Objavljeno: 26.08.14 u 11:49

Ekipa Crvene zvezde ovog leta dobila je novu upravu predvođenu Slavišom Kokezom i Zvezdanom Terzićem koji svim silama pokušavaju da ugase vatrenu stihiju požara dugovanja koji već duže vreme bukti na Marakani.

FK-Crvena-zvezda-GRB

Iako su pre nekoliko dana iz svog džepa izvadili novac kako bi obezbedili pravo na licenciranje novih igrača u JSL, rukovodioci crveno-belih moraće mnogo više od toga kako bi smirili situaciju u klubu u kojem zaspoleni ne dobijaju plate.

Kako prenosi „Sportski žunral“, u četvrtak su zaposleni u Ljutice Bogdana najavili jednočasovni štrajk upozorenja.

Zaposleni u Zvezdi su Upravnom odboru su podneli zahtevi za isplatom zaostalih četiri mesečne plate. Uprava nije imala sredstava u kasi da ispuni zahteve, pa se očekuje da zaposleni povuku radikalan potez.

Pre nešto manje od mesec dana zaposleni u Zvezdi su pregovarali sa vršiocem dužnosti genseka Zvezdanom Terzićem, a sada mu poručuju da obećanje nije ispunio te da će, ukoliko se to ne promeni, doći do – generalnog štrajka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter