0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Petković: A sad da rasteramo „golubove“

Objavljeno: 25.08.14 u 00:05

Kapiten mlade reprezentacije Srbije i desni bek Crvene zvezde Marko Petković prezadovoljan je svojom igrom u pobedi šampiona Srbije nad Vojvodinom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Zadovoljan sam svojom današnjom igrom. Iskreno, u prethodnoj utakmici protiv Jagodine nisam bio na očekivanom nivou. Nivou kapitena mlade reprezentacije, i jednog od igrača koji treba da bude nosilac ove nove generacije Crvene zvezde. Zbog toga sam jedva čekao današnji meč, da pokažem u derbiju da imam kvalitet i da mogu da odgovorim zadacima koji trener postavi pred mene“, rekao je za klupski sajt Marko Petković.

Desni bek je istakao da nije iznenađen dobrim startom crveno-belih i da očekuje nastavak pobedničkog niza protiv Spartaka iz Subotice.

„Pobedili smo treću utakmicu u nizu. Pre početka sezone tokom pripremnog perioda, osetilo se da imamo pobednički mentalitet, i verovao sam da ćemo to preneti na teren i beležiti uspehe. Ostaje nam da se odmorimo, i od ponedeljka počnemo sa pripremama za sledeći susret protiv Spartaka iz Subotice“, rekao je Petković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter