0
Evropske lige

Nasri: Navijači Arsenala su glupi

Objavljeno: 10.08.14 u 09:31

Vezista Mančester sitija Samir Nasri zakuvao je atmosferu pred Komjuniti šild protiv Arsenala pošto je navijače londonskog kluba nazvao – glupim.  

Nasri

Francuz je omržen na Emiratima nakon što je pre tri leta odlučio da dres Arsenala zameni Sitijevim i od tada vodi tihi rat protiv pristalica “tobdžija“.

“Jednostavno mislim da su njihove prozivke jako glupe. Nisam navijač Arsenala, nisam ni iz Londona. Ako ćemo iskreno, mi smo samo igrači koji gledaju ono što je u našem interesu i za karijeru. Odluka da pređem u Siti je bila logična za mene, otkako sam došao, počeo sam da osvajam trofeje, imam bolji život i mnogo sam srećniji“, rekao je Nasri i dodao:

“Žao mi je zbog navijača, ako ne mogu da pređu preko svega. Iskreno, ja nemam problema sa njima. Oni rade ono što rade, vole svoj klub… Možda su moj potez videli kao izdaju. Ali, nije to. Ja nisam takav čovek. Jednostavno, gledam šta je najbolje za mene… Isto su uradili i Sanja, Adebajor, Ture, to nema nikakve veze sa novcem“, zaključio je Nasri.

Videćemo šta će mu danas u 16 sati odgovoriti navijači Arsenala kada počne utakmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter