0
Evropske lige

Humani Markce: Poklonio devojci svoju kartu za voz

Objavljeno: 30.07.14 u 12:05

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers oduševljen je likom i delom Lazara Markovića. Posle velikog niza pohvala na račun igračkih kvaliteta bivšeg fudbalera Partizana, šef stručnog štaba „crvenih“ je otkrio i da je Markec veoma humana ličnost.markovic-liverpul

Naime, kada je srpski reprezentativac trebao da ode po vizu u Francusku, kupio je kartu za voz prve klase. Pošto je na put krenuo sa jednom devojkom, shvativši da je ona kupila ekonomsku kartu, Lazar joj je poklonio svoju i vozio se drugom klasom. Kada je za to saznao Rodžers oduševio se.

„U pitanju je sjajna priča. Otišao je po vizu, a da bi je dobio, morao je da ode u Francusku. S njim je putovala jedna devojka, koja je imala kartu ekonomske klase, dok je Marković imao kartu za prvu klasu. Kada je on to shvatio, dao joj je svoju kartu. Nema mnogo ljudi koji bi to uradili. To može samo sjajna osoba.“, objasnio je oduševljeni Rodžers.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.


0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter