1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Igračima Partizana zabranjeni komentari za javnost

Objavljeno: 16.07.14 u 11:04

Fudbaleri Partizana pobedili su Toršavn rezultatom 3:0 na startu kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, nakon igrači crno-belih nisu se pojavili na uobičajenom mestu koje je predviđeno za razgovor s novinarima, takozovanoj „miks-zoni“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako je objasnila portparol kluba Biljana Obradović, „miks-zone“ posle meča sa Toršavnom neće biti. Upravo zbog toga srpska javnost mogla je da čuje jedino komentar trenera Marka Nikolića sa zvanične konferencije za novinare.

Motivi ove sramne odluke čelnika crno-belih nisu poznati. Zapravo, za sada se ne zna ni ko je tačno ovakvu direktivu prosledio portparolu kluba. Međutim, ono što je poznato jeste da je širom planete praksa da se posle mečeva daju izjave pripadnicima medija.

Ovo je samo još jedna kap u moru teških udaraca koje srpski sport zadobija poslednjih godina i jedan deo razloga zbog kojeg je fudbal u ovoj zemlji na granama propasti. Međutim, utisak je, da je srpski sport kolateralna šteta mnogo šireg spektra erozije društva, privrde i kompletne države.

Zbog odluke čelnka crno-belih za sada nema komentara fudbalera na „upečatljivu“ pobedu nad rivalima koji su pre meča sa Partizanom turistički obilazili Beograd. Srećom po srpsku javnost, ukoliko Partizan bude prošao u narednu fazu: fudbaleri će morati da se pojave pred medijima jer su takvi propisti FIFA i UEFA.

U ostalom, crno-beli moraju da budu svesni jedne činjenice: Partizan je ponovo pobedio. Navijači su ti koji su ponovo poraženi…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter