1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Bolje nego prošle godine! Zvezda će moći sa svima

Objavljeno: 10.07.14 u 13:17

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je njegova ekipa imala sreće pri žrebu za narednu sezonu Evrolige.  

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Crveno-beli će se takmičiti u grupi D, zajedno sa Olimpijakosom, Unikahom, Laboral kućom, Galatasarajem i Neptunasom.

“Prvi utisak je da smo bolje prošli nego prošle godine. Ne samo zbog činjenice da smo izbegli kvalifikanta, već što su ekipe iz prva četiri šešira prošle godine bili jači nego sada. Situacija mnogo povoljnija, ali u grupi su svakako kvalitetni timovi. Takođe, dobro je što smo izbegli kvalifikanta, pošto je Uniks definitivno favorit za to preostalo mesto. S obzirom na to da smo mogli u najtežu grupu C, dobro smo prošli, imali smo malo sreće“, rekao je Radonjić za televiziju Sport klub.

Radonjić ne otpisuje nijednog rivala i najavljuje da će oformiti jak tim koji će moći adekvatno da se suprotstavi svim ekipama.

“Svi timovi su u fazi formiranja, neko je više aktivan na tržištu, a neko manje. Uradićemo sve da napravimo konkurentan tim u našoj grupi i da bićemo spremni da odgovorimo svim rivalima. Ne treba otpisivati ni Neptunas, svi znamo kakva je litvanska košarka“, istakao je Radonjić uz zaključak da se nada da će crveno-beli naredne sezone igrati u Kombank areni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. Gospodine novinar,nije Unikaha sa nama u grupi nego Valensija.Pa vi ne znate ništa kako treba da napišete.Grupa je prolazna,naravno.Tekma sa braćom biće doživljaj o kome će se pričati.Nego,kad je izvlačenje za Cipiripi kup?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter