1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Ništa od kazne UEFA za Zvezdu, još jedan igrač stiže na Marakanu?

Objavljeno: 09.07.14 u 08:46

Prema rečima generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, najtrofejniji srpski klub neće morati da strahuje od UEFA i njihove eventualne kazne, zato što su sporna dugovanja prema Šišiću i Bronovickom rešena. Crveno-beli u pregovorima sa bivšim igračem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovako je predstavnik nove garniture u upravi crveno-belih objasnio ono što su on i ekipa uradili od dolaska u klub.

„Kazne neće bti, rešili smo problem dugovanja prema dvojici bivših igrača. Mirnesa Šišića smo isplatili u celosti, dok je Bronovickom uplaćeno 40 odsto. Za ostatak dugovanja dogovoren je reprogam, pa će Poljak u dva navrata dobiti pod 30 odsto“, rekao je Zvezdan Terzić, prenose „Novosti“.

Međutim, to nisu svi novi koraci u klubu iz Ljutice Bogdana. Kako se već neko vreme po javnosti šuškalo, klub vodi pregovore sa bivšim igračem, Dejanom Kelharom. Ovu informaciju potvrdio je i sam fudbaler.

„Došlo je do kratkih pregovora sa Zvezdanom Terzićem i trenerom Nenadom Lalatovićem, nema za sada konkretnih odluka. U ovom trenutku ne mogu tačno da kažem da li se vraćam u Crvenu zvezdu, za nekoliko dana trebalo bi sve da bude poznato“, potvrdio je Dejan Kelhar, prenosi „Sportski žurnal“.

On je dodao da su mu nastupi u crveno-belom dresu ostali u lepom sećanju.

„Drago mi je da sam bio u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. Nikad se ne zna, možda ću opet da obučem njen dres“, dodao je on.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter