0
Domaći fudbal

FSS: Rad – Spartak na Vračaru!

Objavljeno: 02.06.14 u 16:02

Potpredsednik FSS Goran Milanović kaže da će se duel između Rada i Metalca igrati na stadionu Obilića na Vračaru, a ne na Banjici. Razlog za to jeste što su sve utakmice baraža označene kao utakmice visokog rizika.

rad-spartak-300

Rad je ranije saopštio da revanš utakmicu baraža za opstanak u Super ligi protiv Metalca ne želi da igra na stadionu Obilića, već da želi da duel bude na njegovom stadionu, na Banjici. Prvi meč je odigran u nedelju u Gornjem Milanovcu, bez golova.

Milanović je objasnio da su utakmice baraža po pravilima FSS označene kao utakmice visokog rizika.

„Propisi su jasni. Utakmice baraža su označene kao utakmice visokog rizika tako da će se utakmica igrati na Vračaru. Ovo je praktično nastavak prvenstva, a Rad ni prvenstvene utakmice visokog rizika nije igrao na Banjici nego na Vračaru. To je jedina ispravna odluka“, rekao je Milanović.

„Kada je doneta odluka da su sve utakmice u baražu utakmice visokog rizika nije se znalo ko će igrati u baražu, tako da ovo nije upereno ni protiv koga“, dodao je Milanović.

Klub sa Banjice je u saopštenju naveo i da, ukoliko se utakmica ne igra na Banjici, fudbaleri Rada neće izaći na teren stadiona na Vračaru.

Revanš meč baraža između Rada i Metalca na programu je u sredu od 17.00.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter