1
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Laković: Zvezdin problem nema veze sa Savezom (VIDEO)

Objavljeno: 31.05.14 u 09:34

Generalni sekretar Fudbalskog Saveza Srbije Zoran Laković nalazi se zajedno sa reprezentacijom na američkoj turneji.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tokom jednog od treninga u Čikagu, gde će ‘Orlovi’ igrati svoju utakmicu protiv Paname, Laković je govorio o problemima sa kojima se suočava novi šampion države FK Crvena zvezda.

„Moramo da odvojimo dve stvari. Savez će pomoći Crvenoj zvezdi da dobije licencu, ali drugi je problem vanredna kontrola koja je obavljena kod crveno – belih i na to Sevez ne može da utiče. Problem Zvezde nije FSS već postupak koji se vodi pred telom UEFA. Konačna odluka trebalo bi da bude izmeđi 3. i 6. juna. Sada sve zavisi od toga kako će novu dokumentaciju koju je Zvezda poslala tumačiti nezavisno telo. U ovom momentu ne mogu da dam nikakvu procenu. Interes Saveza je da pomogne našim klubovima da nastupe u Evropu.“ rekao je Laković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Nikad neće biti interes saveza pomagati lopovima.Ko je napravio dug, zašto ne odgovara.Nadam se da Evropa neće ćutati!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter