0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Radonjić priznao pad forme: Nisam imao igrača da povuče ekipu

Objavljeno: 29.05.14 u 22:06

Trener košarkaša Dejan Radonjić priznao je da je njegov tim u padu forme i da u porazu od Radničkog nije imao igrača koji je mogao da povuče ostatak ka pozitivnom rezultatu. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crveno-beli su večeras u Kragujevcu vezali drugi uzastopni poraz i pali na drugo mesto na tabeli iza Partizana.

“Nisam uspeo da u drugom poluvremenu nešto promenim, jer nisam imao igrača koji bi u tom trenutku snažnije mogao da povuče ekipu. Radnički je u prvom poluvremenu imao raspoloženog Birčevića, u drugom Marinovića, i uopšte više igrača koji su pružali doprinos igri i rezultatu“, rekao je Radonjić.

Trener Radničkog Miroslav Nikolić ističe da je presudnan faktor bila fizička sprema njegove ekipe.

“Uspeli smo da izdržimo celu utakmicu i da zaustavimo protivnika koji važi za fizički dominantnog. Zasluge za to pripadaju kondicionom treneru MladenuMihajloviću, koji je odlično pripremio ekipu. Pored toga, krasionas je perfektan šut, što nije neuobičajeno. Sve u svemu bila je ovo utakmica na evropskom nivou, a naš zadatak je da u narednim kolima ne umanjimo koncentraciju i motivaciju, posle jedne ovakve pobede“, istakao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter