2
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda zove upomoć: Potreban nam je bukvalno svaki Zvezdaš!

Objavljeno: 28.05.14 u 14:03

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom pozvao je Delije da se ujedine i mobilišu sve svoje snage i budu uz svoje košarkaše u nastavku sezone. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako je saopšteno na sajtu kluba, dan nakon prvog poraza u domaćoj košarkaškoj ligi KK Crvena zvezda Telekom odlučio je da pozove svoje navijače u pomoć u nastavku sezone u pohodu na dugo čekanu titulu.

Podaci posete na domaćem terenu su poražavajući, pošto je Zvezdu na pet utakmica na domaćem terenu u dosadašnjem toku KSL, pratilo ukupno 3.430 gledalaca što u proseku daje cifru od 686 navijača po meču.

 

“U ovosezonskim uspesima vaterpolista, odbojkaša i fudbalera nemerljiv doprinos imali su svakako Zvezdini verni navijači. Iz tog razloga KK Crvena zvezda apeluje na sve raspoložive zvezdaške snage da se mobilišu i pomognu košarkašima da posle 16 godina vrate primat u domaćem šampionatu i prvi put u istoriji osvoje duplu krunu. Košarkaški klub Crvena zvezda je jedini preostali kolektiv iz Zvezdine porodice sportova koji je u prilici da u takmičarskoj 2013/2014 godini postane šampion države. Zato je neophodno koncentrisati što veći broj Zvezdinih pristalica po košarkaškim dvoranama širom Srbije, već od duela sa Radničkim u Kragujevcu u četvrtak, jer samo zajedno možemo do uspeha. Potreban nam je svaki navijač, bukvalno svaki Zvezdaš“, saopšteno je na sajtu kluba. I

Izabranicima trenera Dejana Radonjića predstoji paklen ritam utakmica, mečevi će se igrati svaka dva dana, pa će dodatna energija sa tribina biti preko potrebna. Ne budite nemi posmatrači, već dođite u dvoranu i svojim glasom i dlanovima pružite podršku Zvezdinim košarkašima. Podrška im je neophodna i košarkaši je očekuju. Uz navijački poklič sa tribina nijedna prepreka na terenu za njih neće biti nepremostiva.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0
2 Komentara
  1. Мислим да овакви позиви нису потребни ,свакој особи ,којој је у срцу Црвена Звезда ,зна где треба бити за време утакмице КК-а ! Ове сезоне су нас небројено пута обрадовали и сада је време да им то и вратимо ! СВИ У ПИОНИР ! МОБИЛИЗАЦИЈАААА !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter