0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović: Ne krijem, želim da ostanem na klupi Srbije

Objavljeno: 14.05.14 u 16:27

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je da se nada da će ekipa na americkoj turneji odigrati najbolje sto može i da će ostvariti povoljan rezultat i da se nada da će ostati na klupi ‘Orlova’.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Pred nama je zanimljiva turneja, očekuje nas veliko interesovanje naših ljudi koji žive u Americi. Moramo da se pokažemo u najboljem svetlu i da uz dobru igru napravimo pozitivan rezultat. Šlag na torti je utaklmica sa Brazilom i fantastično je što ćemo imati priliku da igramo sa favoritom za osvajanje titule svetskog prvaka, rekao je Drulović Tanjugu u Staroj Pazovi na predstavljanju aplikacija „Teren“ Telekoma Srbije.

On se osvrnuo na reprezentacije sa kojima će Srbija igrati u SAD – Jamajku, Panamu i Brazil.

“Mnogi kod nas potcenjuju Jamajku i Panamu, kojoj je malo nedostajalo da se plasira na Mundijal. To su kvalitetne reprezentacije i ako ih ne respektujete, biće jako tesko. Za Brazil nam nije potrebna dodatna motivacija, jer se radi o vrhunskom timu i to je najbolja moguća prilika da naši igrači zaokruže sezonu“, istakao je Drulović i priznao da želi da ostane na klupi ‘orlova’.

“Učiniću sve da budemo maksimalno odgovorni i da osvežimo ekipu, ali pre svega da igramo dobar fudbal i ostvarimo povoljan rezultat. Ne krijem krijem da želim da ostanem“, zaključio je Ljubinko Drulović.

hotsport.rs/tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter