0
ATP

Nišikori predao finale Madrida Nadalu

Objavljeno: 11.05.14 u 21:38

Kei Nišikori nije uspeo da napravi veliko iznenađenje i savlada Rafaela Nadala u finalu Mastersa u Madridu iako se nalazio na korak od trijumfa.

Rafael Nadal

Na kraju Japanac je zbog povrede leđa, koju je zadobio još u polufinalnom duelu sa Fererom, pri rezultatu 1:1 u setovima (2:6, 6:4, 3:0) morao da preda meč Špancu koji je tako došao do trećeg trofeja u sezoni, a ukupno 63. titule u profesionalnoj karijeri.

Nišikori je pored seta predsnosti imao i brejk viška u drugom setu i nalazio se na korak od senzacije i osvajanja svog prvog trofeja na turnirima iz Masters serije, ali je na kraju posustao u čemu je veliku ulogu imala i već spomenuta povreda.

Nadalu je za trijumf u Madridu pripalo 1.000 ATP poena i novčana nagrada od 698.720 evra, dok je Nišikori morao da se zadovolji sa 600 bodova i čekom na 342.600 evra.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter