0
Domaći fudbal

FOTO: fkvojvodina.rs

Vojvodina i zvanično zatražila da Boškov dobije ulicu

Objavljeno: 09.05.14 u 19:23

Predsednik FK Vojvodina Milenko Jokić uputio je zvaničan dopis gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, u kojem je od njega zatražio da jedna ulica, bulevar ili trg u Novom Sadu ponesu ime po nedavno preminulom bivšem fudbaleru, treneru i direktoru novosadskog kluba Vujadinu Boškovu.

FOTO: fkvojvodina.rs
FOTO: fkvojvodina.rs

U svom dopisu, on je naveo:

“Cenjeni i uvaženi Gradonačelniče,

U skladu sa današnjim razgovorom koji ste obavili sa članovima Upravnog odbora FK Vojvodina, a u skladu sa idejom da se ne zaboravi lik i delo našeg velikana Vujadina Boškova, i ceneći da su tu ideju već dali neki gradovi u Evropi, i mi želimo da se ovim putem odužimo velikoj legendi, te Vam se ovim podneskom obraćamo sa uverenjem da ćete nas podržati da neka ulica ili trg u Novom Sadu nosi njegovo ime.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju i podržavanju ove inicijative“, navodi se u dopisu.

Podsetimo, Vujadin Boškov preminuo je nedavno posle duge i teške bolesti, a saučešće njegovoj porodici uputili su mnogi veliki evropski klubovi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter