0
Evrokupovi

Surovi Bajern, pobeda Valensije

Objavljeno: 07.11.12 u 22:39

Bajern i Valensija su bili apsolutni favoriti protiv Lila i BATE Borisova u grupi F, ali niko nije očekivao tako ubedljive domaćine. Bajern je za 33. minuta dao Lilu pet golova! Da, pet komada za 33. minuta…

Seriju golova je otvorio Bastijan Švajnštajger u petom minutu, a onda je usledio pogodak Klaudija Pizara, pa autogol Balmona i još dva komada Pizara koji je kompletirao svoj hettrik. Stao je Bajern posle petog gola, pa je Lil smanjio na 5:1 sjajnim golom Kalua, a kada su usledili zvižduci sa tribina (!?) Bajern je dao još jedan gol – strelac rezervista Toni Kros koji je zamenio Pizara. Ovaj meč je obeležio i rumunski sudija Hategan koji je pri vođstvu Bajerna od 6:1 dao žuti karton Riberiju jer je sporo izlazio sa terena prilikom izmene. Veću glupost odavno nismo videli… Potpuno bespotrebno. Mogao je Bajern da postigne još koji gol, ali je pre svih Roben bio previše nonšalantan u pojedinim situacijama.

Valensija je dočekala BATE Borisov i došla do nova tri boda. Žonas, Soldado i Feguli su doneli prednost od 3:0 slepim miševima, ali je Bresan uspeo da smanji na 3:1. Zezala se Valensija, BATE je stvorio dve dobre šanse, Rodionov propustio jednu sjajnu, a Gago je napravio veliku glupost, Rodionov mu je uzeo loptu, dodao do Mozolevskog u 83. minutu i BATE je došao na 3:2. Kada su videli da je vrag odneo šalu, malo su se uozbiljili i dva minuta kasnije obezbedili sva tri boda – drugi gol Fegulija na meču.

TABELA: Bajern 9, Valensija 9, BATE Borisov 6, Lil 0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter