0
Domaći fudbal

Stojković i Šćepović uz Partizan u završnici sezone (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.14 u 15:37

Kako je za njihove klubove prvenstvo Grčke završeno Vladimir Stojković golman Ergotelisa i Marko Šćepović napadač Olimpijakosa obreli su se u Zemunelu gde treniraju zajedno sa prvotimcima Partizana.

stojkovic-izjava-zemunelo

Kod pojedinih navijača crno-belih pojavila se nada da bi dvojac možda mogao da se vrati u klub, ali razlog njihovog dolaska je potpuno drugačiji.

„Održavaću formu u Partizanu do okupljanja reprezentaciej za američku turneju. leopo je vratiti se ovde, Zemunelo mi je kao druga kuća. Neće biti lako da odbranimo titulu, ali nikad se ne zna“ – rekao je Stojković okupljenim novinarima.

I Šćepović je pored sumiranja urađenog u prvoj sezoni u inostranstvu se osvrnuo na rezultate Partizana okrivivši neplanirane kikseve za situaciju u kojoj se nalaze crno-beli.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter