0
Fudbal

Luis Enrike danas u Barseloni dogovorio prelazak na Kamp Nou?!

Objavljeno: 05.05.14 u 16:46

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta sastao se sa trenerom Selte Luisom Enrikeom i dogovorio prelazak na Kamp Nou.

luis-enrike

Kako ekskluzivno prenose svi katalonski mediji, radio Kadena ser i list Sport, koji je objavio i fotografije Luisa Enrikea sa stadiona Barse, sastanak je trajao danas od 12:15 do 15 sati.

Bivši kapiten Barse predstavio je svoj plan i program za narednu i sezone koje slede, a sastanku je prisustvovao i sadašnji stručni štab na čelu sa trenerom Herardom Martinom.

Luis Enrike je obezbedio opstanak sa Seltom, a klub iz Viga će narednog vikenda dočekati Real Madrid i u slučaju remija i pobede, mogao bi da pomogne Barseloni u trci za titulu šampiona Španije. 

Nekadašnji španski reprezentativac, koji je kao igrač osam sezona proveo u Barseloni, a prethodno igrao i za Real Madrid, počeo je trenersku karijeru u B timu Katalonaca, a prošle sezone kratko je radio u italijanskoj Romi.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter