0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević ponovo kritikuje: Katastrofalno suđenje! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.14 u 22:12

Trener Partizana Duško Vujošević za poraz u derbiju okrivio je sudije iako je njegov tim imao 15 razlike na poluvremenu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Različita dva poluvremena i naš jako loš početak treće četvrtine. Dozvolili smo im da se vrate u meč, umesto da prelomimo utakmicu, uz skandalozno suđenje koje je rešilo utakmicu. Nije bio isti kriterijum za faul u napadu, za koš uz faul, namernu ličnu i korake. U utakmici koja je na jednu loptu, to je daleko više od jedne lopte u momentu kad smo mi domaćini ili bi trebalo da imamo objektivno suđenje“, rekao je Vujošević, uz osvrt na povredu Pavlovića.

“Istegao je preponu, nije više bio u funkciji u momentu, oni su to vešto posle napadali, a on nije više mogao da pruži maksimum“, zaključio je šef stručnog štaba Partizana.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter