0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Karadžić vraća Mihajlovića na klupu ‘orlova’?

Objavljeno: 30.04.14 u 10:08

Ime Siniše Mihajlovića sve ređe se spominje kada se nabrajaju moguća rešenja za klupu Intera i Lacija, a i njegov trenutni klub Sampdorija uveliko traži novog šefa stručnog štaba. Zbog čega je to tako možda najbolje objašnjava vest koju je objavio Kurir, a prema kojoj se Miha najverovatnije vraća na klupu reprezentacije Srbije.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Beogradski list tvrdi da se Mihajlović nedavno sreo sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem i da je prihvatio uslove koje mu je ovaj ponudio. Naime, mladi stručnjak će imati drastično manju platu od one koju ima u Sampdoriji (čak četiri puta), ali će zato dobiti bogatu nagradu u slučaju plasmana „orlova“ na Evropsko prvenstvo koje se 2016. godine igra u Francuskoj, a biće premiran i svaki pozitivan rezultat na tom takmičenju.

Mihajlović planira da u svoj stručni štab uvrsti i svog nekadašnjeg saigrača kako u reprezentaciji tako i u Interu Dejana Stankovića, a finalizacija dogovora dve strane trebalo bi da bude obavljena 14. maja u Beogradu tvrdi Kurir.

Bivši i budući selektor reprezentacije Srbije se povukao sa tog mesta po neuspešnom okončanju kvalifikacija za Mondijal u Brazilu kako bi preuzeo Sampdoriju u pokušaju da klubu za koji je nekada igrao sačuva prvoligaško mesto u čemu je i uspeo pošto tim trenutno zauzima 12. mesto u Seriji A iako je bio pretposlednji u trenutku kada je Mihajlović zamenio Delija Rosija.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter