0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Posle greške sledi gol; Mrđa: Da zaboravimo ovo što pre (VIDEO)

Objavljeno: 26.04.14 u 22:27

Vidno nezadovoljan medijima se obratio trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović ističući gol posle greške na sredini terena.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crveno-beli su na 146. derbiju promašili dva penala, primili pogodak iz slobodnog udarca i potom iz nedopustive greške na sredini.

“Posle greške na sredini terena primili smo gol. Imali smo loptu u svojim nogama, nismo to iskoristili, i kao što sam rekao usledio je kontranapad. Neverovatno je promašiti dva penala, kao i da to nisu prva dva koje smo promašili ovog proleća, ali i tokom celog prvenstva. Slabi smo u toj realizaciji, vežbali smo, možda je psihološko breme preveliko nad tim izvođačima, treba naći rešenje, imamo četiri utakmice do kraja“, rekao je Stojanović.

Najbolji igrač Zvezde na utakmici Draga Mrđa, nad kojim su načinjena oba penala i koji je postigao jedini gol za ekipu iz Ljutice Bogdana kaže da ovu utakmcu saigrači moraju što pre da zaborave.

“Težak poraz za nas, sigurno da nije lako kada primite gol u 90. minutu. Ali, ja sam i dalje pozitivan i ovu utakmicu treba da zaboravimo što pre, kao i one ranije što smo pobeđivali. Imamo još četiri utakmice iz koje su nam potrebne tri pobede, okrećemo se utakmici protiv Rada, da to dobijemo, pa ćemo polako, rekao je Mrđa.

On je dodao da je šansa propuštena u prvom poluvremenu kada nisu realizovana dva penala, ali da je ekipa pokazala karakter kada se vratila u meč.

Imali smo priliku da povedemo i sigurno da bismo lakše igrali, ali ne treba tražiti krivca. Svi smo krivi jednako i nema šta, treba da zaboravimo ovu utakmicu i da se okrenemo Radu. Jako je teško psihički kada se promaše dva penala, treba nastaviti sa igrom. Mi smo pokazali da možemo da se vratimo, postigli gol i imali kontrolu, ali smo nesrećno primili taj gol, dodao je Mrđa.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter