0
Evropske lige

Roma savladala Milan uz majstoriju Pjanića (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.14 u 23:06

Fudbaleri Rome savladali su večeras u 35. kolu italijanske Serije A ekipu Milana sa 2:0 a utakmicu je obeležio gol Miralema Pjanića.

Roma

Roma je bila mnogo bolji rival od Milana u ovom duelu i na kraju su ostali u igri za titulu tri kola pre kraja prvenstva.

Pokušavala je Vučica u nekoliko navrata u prvom poluvremenu, ali dobre završnice nije bilo. Ipak, do prvog gola je vredilo čekati 44 minuta. Sjajni Miralem Pjanić je uzeo loptu u noge, prediblao je nekoliko igrača Milana i matirao Abijatija za vođsto od 1:0.

Nastavak je doneo ponovo izuzetno zanimljivu utakmicu. Nakon što su oba tima imala nekoliko pokušaja da ugroze protivnički gol, u 65. minutu je pobednik odlučen. Toti je šutirao, loptu je kratko odbio Abijati, a Žervinjo se našao na pravom mestu i postavio konačnih 2:0.

Reprezentativac Srbije Adem Ljajić odigrao je ceo meč u špicu domaćih.

Roma je sada ponovo pet bodova iza Juventusa u borbi za titulu prvaka.

Serija A, 35. kolo
petak
Roma – Milan 2:0
subota
18.00 Bolonja – Fiorentina
20.45 Inter – Napoli
nedelja
12.30 Verona – Katanija
15.00 Sampdorija – Kjevo
15.00 Livorno – Lacio
15.00 Kaljari – Parma
15.00 Torino – Udineze
20.45 Atalanta – Đenoa
ponedeljak
20.45 Sasuolo – Juventus

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter