0
Tenis

Štutgart: I Ana nakon preokreta među osam

Objavljeno: 24.04.14 u 18:51

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale VTA turnira u Štutgartu pošto je u osmini finala savladala Nemicu Juliju Gergeš sa 2:1 u setovima – 1:6, 6:2, 6:3.

ana-ivanovic-monterej

Poput Jelene Janković ranije danas, Ivanovićeva je do trijumfa došla nakon loše igre u prvom setu i preokreta u naredna dva.

Sa dva brza brejka izjednačila je rezultat u setovima, a u trećem, odlučujućem, dominirala je uprkos oscilacijama u samoj završnici.

Za snažan servis i precizne udarce raspoložene srpske teniserke Nemica nije imala rešenja, pa je zasluženo pretrpela peti poraz u njihovom šestom međusobnom okršaju.

Srpska teniserka u borbi za polufinale čeka pobednicu susreta između Ruskinje Svetlane Kuznjecove i drugog nosioca na turniru, Rumunke Simone Halep.

Turnir u Štutgartu igra se za ukupan nagradni fond od 710.000 dolara.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter