0
Ostali sportovi

‘Orlići’ ponovo u grupi sa Dancima na EP

Objavljeno: 24.04.14 u 13:38

Muška juniorska rukometna reprezentacija Srbije na žrebu koje je danas održano u Lincu u Austriji dobila je svoje protivnike za predstojeće Evropsko prvenstvo. Selekcija Srbije svrstana je u grupu B, zajedno sa reprezentacijama Danske, Švajcarske i Estonije.

euro2014-juniori-rukomet

Ostale reprezentacije raspoređene su po grupama:

Grupa A: Španija, Francuska, Makedonija i Norveška
Grupa B: Danska, Švajcarska, Srbija i Estonija
Grupa C: Nemačka, Austrija, Slovačka i Belorusija
Grupa D: Švedska, Slovenija, Izrael i Mađarska

Evropsko prvenstvo za juniore biće održano od 24. jula do 3. avgusta 2014. godine u Austriji, u Lincu i Traunu.

Trener juniorske reprezentacije Srbije, Aleksandar Brković, zadovoljan je žrebom:

„Veoma zanimljiva grupa. Prva impresija je da smo ponovo u grupi sa Dancima, četvrtu godinu zaredom. Kao svetski kadetski prvaci oni su prvi favoriti za zlato. Švajcarska je u kvalifikacijama eliminisala Hrvatsku, koja je bila vicešampion planete, što dovoljno govori o kvalitetu. Sa njima ćemo se boriti za drugi krug. Estonci napreduju iz godine u godinu. Mogu biti nezgodni, ali ako budemo pravi ne bi smelo da bude problema. Najvažnije je da nas zdravlje služi i da zaslužimo više sreće nego prošle godine“ – rekao je Brković za sajt Rukometnog saveza Srbije.

hotsport.rs

pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter