0
Fudbal

Pogba: Još nisam pričao sa Juventusom

Objavljeno: 21.04.14 u 11:43

Izjavom da još uvek nije počeo pregovore sa Juventusom u vezi produžetka ugovora jedan od trenutno najtalentovanijh fudbalera sveta Pol Pogba podgrejao je sumnje da bi već ovog leta mogao da promeni sredinu.

pol-pogba-ruka

„Za sada ni sa kim nisam razgovarao oko produžetka saradnje. Skoncentrisan sam na svoju i igru tima i jedino o čemu razmišljam je osvajanje novog Skudeta, a tu ej i završnica Lige Evrope. Naravno da mi prija što se veliki evropski klubovi raspituju za mene, ali sada mi je samo Juventus u glavi i kako da osvojimo nove trofeje“ – rekao je Pogba.

Za mladog Francuza za sada su interesovanje pokazali Pari Sen Žermen, Real Madrid i Čelsi, koji su spremni da dobro odreše kesu kako bi doveli Pogbu u svoj tim. Pretpostavlja se da će Juventus u slučaju da ne uspe da privoli svog igrača da ostane u klubu tražiti najmanje 40 miliona evra na ime obeštećenja.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter