0
Tenis

FOTO: STARSPORT

Srpske teniserke ispale iz Svetske grupe II

Objavljeno: 20.04.14 u 16:22

Ženska teniska reprezentacija Srbije od naredne godine igraće u Prvoj evro-afričkoj zoni pošto je u baražu za popunu Druge Svetske grupe Fed kupa poražena od Rumunije. Odlčujući poen Rumunkama donela je Sorana Kirstea koja je savladala Bojanu Jovanovski sa 6:3, 6:7, 6:3. 

bojana-jovanovski-fed

Kirstea uspela da napravi brejk već u prvom gemu. Tu prednost potvrdila je u sledećem, a novi brejk je uzela za 4:2 i potom lagano prvi set privela kraju.

Na početku drugog seta teniserke su razmenile po jedan brejk, ali Kirstea ponovo pravi novi za 4:2. Ipak, Jovana vraća brejk za 5:4 i uspela da dođe do taj brejka i izjednači – 7:6 (7).

Rumunka je u trećem setu brzo povela sa 2:0, ali se Bojana Vratila i izjednačila na 3:3. Ipak, Kirstea tada uzima novi brejka za 4:3 i do kraja ga čuva za konačnih 6:3.

Ostalo je još da se odigra meč dubl konkurencije umesto Begu/Nikulesku – Jakšić/Stojanović, ali taj okršaj neće imati rezultatski značaj.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter