0
ATP

Đoković: Trpeo sam bol da ne bi pričali svašta o meni

Objavljeno: 19.04.14 u 19:14

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da ga je povreda desnog ručnog zgloba onemogućila da igra na visokom nivou protiv švajcarca Rodžera Federa u polufinalu Masters turnira u Monte Karlu.

Novak Đoković

„Razočaran sam što nisam mogao da igram dobro kao da sam dovoljno zdrav. Od kraja prvog seta, pa kroz ceo drugi, svaki udarac je bio bolan, a pogotovo tokom servisa. Nisam mogao da pružim više od ovoga. Šteta je da na ovakom velikom turniru u završnici takmičenja, kada se sastajete protiv Federera, ne možete da igrate na visokom nivou, jer vam neka sporedna stvar oduzima svu energiju i trud“, rekao je Djoković posle poraza od Federera i dodao:

“Nisam želeo da predam meč, jer bi ljudi onda počeli da pričaju razne stvari o meni… To je glavni razlog. Ovim sam pokazao moju snagu ili šta god da sam to imao. Jednostavno sam želeo da ostanem do kraja na terenu“, zaključio je Đoković.

Federer će se u finalu sastati sa sunarodnikom Stanislasom Vavrinkom, koji je pobedio Davida Ferera sa 2:0.

hotsport.rs/beta

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter