0
ATP

Novi trofej Peđe Krstina

Objavljeno: 12.04.14 u 17:29

Srpski teniser Peđa Krstin osvojio je turnir u alžirskom Benaknunu nakon što je u finalu savladao italijanskog tenisera Matea Maraija sa 6-7 (8-10), 6-2, 6-2. Ovo je drugi turnir u Alžiru na kom je Krstin trijumfovao pošto je prošle nedelje slavio i na turniru u Oranu. 

Pedja+Krstin

Posle velike borbe u prvom setu koji je pripao Italijanu, Krstin je na sličan način kao pre desetak dana, kada je slavio sa 6-1, 6-1, rešio pitanje pobednika.

Ovo je bio treći trofej za 19-godišnjeg srpskog tenisera u samo mesec dana. Krstin je ponovo bio ubedljiv na putu do titule i na pet mečeva izgubio je samo jedan set. Srpski teniser je pre Maraija savladao Francuze Terija Grola sa 7-5, 6-2, Remija Šalu sa 6-2, 6-4, Samjuela Bensusana 6-1, 6-3, i Lorana Rošeta sa 6-4, 6-2.

Turnir u Benaknunu se igrao za nagradni fond od 15.000 dolara, a Krstinu kao pobedniku već drugu nedelju za redom pripada 27 ATP bodova.

Perspektivni Srbin od početka sezone konstantno napreduje na ATP listi, gde je ove nedelje zauzimao 323. mesto, a posle dvostrukog uzastopnog trijumfa u Alžiru, u naredne dve nedelje trebalo bi da napreduje za preko 50 pozicija, što će mu biti najbolji renking u dosadašnjoj karijeri.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter