0
Evrokupovi

Ramos: Dajte nam Čelsi! Murinjo: Uživao bih protiv Reala!

Objavljeno: 09.04.14 u 16:16

Defanzivac Real Madrida Serhio Ramos i njegov bivši trener, a sadašnji menadžer Čelsija Žoze Murinjo poželeli su međusobni duel u polufinalu Lige šampiona. 

FOTO: skysport
FOTO: skysport

Čelsi među četiri najbolja prošao pobedom nad Pari sen Žermenom rezultatom 2:0, dok je Real identičnim rezultatom izgubio u Dortmundu, ali je prošao zahvaljujući trijumfu od 3:0 na svom stadionu.

“Ako izvučemo Čelsi, to neće ići na ruku ni nama, ali ni njima. Ipak, ako želiš da osvojiš Ligu šampiona, moraš da budeš spreman da pobediš svakog, a Čelsiju je svakako mesto u polufinalu. Ne plašimo se eventualnog duela protiv Murinja“, rekao je Ramos.

Murinjo takođe nema ništa protiv da se sastane sa Realom i očekuje težak duel protiv bilo koje ekipe.

“Ako budemo igrali sa Realom, uživaću. Koga god da izvučemo, meni je to u redu. U četvrtfinalu je bilo osam veoma jakih timova, zamislite kakva će tek biti polufinala. U narednom kolu nas definitivno očekuje paklen protivnik, a svaki od njih će znati da mi posedujemo neverovatan duh bez obzira da li koristimo sav svoj potencijal“, naglasio je Murinjo.

Žreb za polufinale na programu je u petak.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter