1
Evrokup

Enigma Vujukas

Objavljeno: 08.04.14 u 13:15

Pred sutrašnji revanš meča polufinala Evrokupa u kojem će Crvena zvezda u Kazanju pokušati da odbrani 11 poena viška stečenih u prvom duelu najveća dilema je da li će domaćiUuniks odnosno trener Trinkijeri moći da računa na grčkog centra Jana Vujukasa koji se povredio u Beogradu.

vujukas-uniks-zvezda

„Vujukas je otišao u Grčku na pregled i tretman. Nakon što se povredio protiv Crvene zvezde u Beogradu pojavio mu se veliki hematom na zglobu. Pokušaće da se oporavi u što kraćem roku“ – rekao je nedavno predsednik kluba iz Tatarstana Jevgenij Bogačev.

Sličan problem poput svog kolege Trinkijerija ima i Dejan Radonjić koji nije siguran da li će zbog povrede kolena moći da računa na Ivana Radenovića.

Duel između Uniksa i Crvene zvezde na programu je u sredu, 9. aprila, sa početkom od 17 časova po našem vremenu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
1 Komentara
  1. Dragićević je bolji krilni centar od Ivana Radenovića, tako da ne brinem za tim. Tadija će imati veću minutažu i to je to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter