0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Murinjo prodaje Lukakua i dovodi Lazara?!

Objavljeno: 07.04.14 u 17:49

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo navodno je spreman da se na leto odrekne usluga Romelu Lukakua kako bi pribavio novac za transfer srpskog reprezentativca i člana Benfike Lazara Markovića. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi Gardijan, Murinjo ne krije da je nezadovljan učinkom svojih napadača, a iako Lukaku blista na pozajmici u Evertonu, spreman je da ga se odrekne za 24 miliona funti.

Lukaku je ove sezone do sada dao 16 golova, a za njega se interesuju Atletiko Madrid, Leverkuzen i Dortmund. Od zarađenog novca čelnici Čelsija planiraju da finansiraju dolazak Markovića iz Benfike.

Londonski klub već nekoliko godina prati 20-godišnjeg fudbalera, koji je prošlog leta došao u Benfiku iz beogradskog Partizana.

Gardijan navodi i da je Čelsi već obezbedio pravo prvenstva u pregovorima sa lisabonskim klubom oko eventualnog transfera Markovića za kojeg je takođe zainteresovan i Liverpul.

Marković je u dosadašnjem toku sezone za ekipu Benfike odigrao 38 utakmica i dao sedam golova.

hotsport.rs/Tanjug

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.  

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter