0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Pavlović: Vujošević motiviše kao za rat

Objavljeno: 06.04.14 u 20:51

Košarkaš Partizana Saša Pavlović rekao je u intervjuu za „Blic“ da očekuje da njegova ekipa bude u borbi za oba trofeja kao i da nikada do sada nije radio sa trenerom kao što je Duško Vujošević.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Kada vidite da vas ljudi cene, da vam navijači skandiraju, znate da ste nešto uradili. To sam shavtio u onom trenutku kada sam istrčao pri put u Pioniru pred Grobare. Onu jezu koja mi je prolazila kroz telo još na zagrevanju utakmice sa Širokim nikada neću zaboraviti. Da u prvom napadi nisam dao koš, ne znam šta bi se dalje dešavalo. To je bio najlepši osećak u karijeri. Zato se živi i više od toga ne možete tražiti. U Partizanu mi je sve fenomenalno. Iznad očekivanja. Svi su me prihvatili tako da ni u jednom trenutku nisam imao nedoumica da li sam doneo pravu odluku. Kao da sam ovde već dve godine. Jedino mi je problem bio da se priviknem na evropsku košarku, ali i to je prošlost“, rekao je Pavlović za Blic i obećao borbu za oba trofeja do kraja sezone.

“Čvrsto verujem da možemo do oba trofeja. U ABA ligi treba pobediti Cedevitu, koja je dosta toga sakrila u nedavnom duelu, a posle i verovatno domaćina Zvezdu… Obećavam samo borbu do poslednjeg daha“, rekao je krilni igrač crno-belih, koji trenera Vujoševića smatra za velikog motivatora.

“Nesvakidašnji trener i veliki čovek. Kako on održi govor, kako te pripremi za utakmicu… Ponekad pomislim da idem u rat, a ne na teren. Takvog motivatora još nisam upoznao, 24 časa je u službi Partizana. U NBA ligi je podređeno utakmicama, a ovde u Evropi je akcenat na treninzima i zato je Evroliga toliko i napredovala“, zaključio je Pavlović.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter