0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Zvezda rutinski protiv Borca, pobeda Mege (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.14 u 20:51

Košarkaši Crvene zvezde Telekom pobedili su Borac Mozzart sport sa 85:63 u meču prvog kola Superlige Srbije.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon dobrog početka meča od strane gostiju i šuterske serije Protića, Borac je stigaod o devet poena prednosti u prvoj deonici. Međutim, ekipa dejana radonjića koja je nastupala bez lazića i radenovića, konsolidovala se u drugom delu prve četvrtine, odličnim učinkom Mitrovića stigla do egala na kraju prvih deset minuta kada je bilo 21:21.

Već u nastavku crveno-beli su pokazali karakter ekipe koja je ove sezone zaista odlična na svim frontovima. Razigrao se i dominantni Marjanović, pa je razlika rasla do kraja meča,  a minutaža kod domaćih bila je prilično raspoređena.

Najefikasniji je bio Boban Marjanović sa 18 poena (8-9 iz igre, 11sk), Nikola Rebić ubacio je 14 poena (6-10 iz igre), a Marko Tejić 10. Borac je predvodio Nikola Pešaković sa 16 poena, dok je Nemanja Protić upisao 15.

U sledećem kolu Zvezda čeka FMP Železnik, a Borac kod kuće igra s Partizanom.

U prvoj utakmici pobedu je zabeležile i ekipa Mege koja je savladala Crnokosu sa 94:84. Najbolji u timu Dejana Milojevića bio je Vasa Micić sa 20 poena, Veličković je ubacio 18, Miljenović 11, a Varda 10. Kod gostiju Đorđević je ubacio 16, a Radić 13.

U nedelju se sastaju FMP i Metalac od 18.00, dok je u ponedeljak takođe od 18.00 na programu derbi kola u kojem Radnički dočekuje Partizan.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter