0
Tenis

Krstin osvojio turnir u Alžiru

Objavljeno: 05.04.14 u 19:16

Mladi srpski teniser Peđa Krstin nastavio je sa sjajnim rezultatima, pošto je došao do druge titule u samo četiri nedelje. 

Pedja+Krstin

Krstin je početkom marta slavio u iranskom Kišu, a sada je osvojio trofej na turniru u Oranu, u Alžiru, koji se igrao za nagradni fond od 15.000 dolara, pobedom nad Žordanom Ubirgoom iz Francuske.

Srpski teniser je do titule došao trijumfom u finalu sa 7:6, 6:1, i tako u veoma dominantnom stilu osvojio turnir, bez izgubljenog seta.

U finalu, Krstin i francuski teniser su vodili veliku borbu u prvom setu, koji je rešen u taj brejku, da bi Peđa potom preuzeo inicijativu, brzo stigao do brejka i rutinski došao do trijumfa.

Krstin je od početka turnira u Oranu iz kola u kolo pružao sjajne igre. U prvom kolu je bio bolji od Stefana Merunke iz Hrvatske sa 6:1, 6:2, da bi potom slavio protiv Francuza Terija Grola sa 6:1, 6:1. U četvrtfinalu je istim rezultatom slavio i protiv Italijana Matea Maraja, da bi u polufinalu bio bolji od Belgijanca Janika Rojtea sa 6:4, 6:2.

Krstin ove nedelje drži 325. mesto na ATP listi, pošto je u odnosu na prethodnu napredovao za jednu poziciju. Posle sjajnih rezultata u Oranu, sigurno ga u ponedeljak očekuje još veći skok, a mladi srpski teniser ostaje u Alžiru, pošto će naredne nedelje igrati još jedan turnir čiji nagradni fond je 15.000 dolara.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter