0
Evrokup

FOTO:STARSPORT

Blažič: Izuzetna odbrana, u Rusiji će biti još teže

Objavljeno: 02.04.14 u 23:29

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su odličnu utakmicu protiv Uniksa iz Kazanja i sa +11 idu na revanš u Rusiju. Jaka Blažič koji je bio motor crveno – belih na početku utakmice bio je zadovoljan rezultatom i igrom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

“Odigrali smo mnogo bolje nego sa Budiveljnikom – navikli smo se na ambijent, ali i na koševe u Areni. Bili smo izuzetni u odbrani, u napadu smo nekada prerano završavali, ali izborili smo povoljan rezultat. Potrudićemo se da iznenadimo i u Rusiji. Moramo da igramo još čvršće, jer biće još teže“.

Slovenački internacionalac je istakao i atmosferu u Kombank areni.

„Navijači su fenomenalni. Kada nemaš energije, a neko od tvojih saigrača napravi dobar potez, to te moralno još podigne i imaš snage. Svaka čast navijačima zaista“, kazao je Blažič.

Nakon meča on je imao led na skočnom zglobu, međutim u pitanju nije ništa ozbiljnije, već je u pitanju lakša povreda zadobijena pre oko dva meseca.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter