0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević prihvatio poziv, čeka se da Čović pristane na ‘cirkus’

Objavljeno: 02.04.14 u 14:22

Televizija B92 odnosno autor i voditelj emisije „Utisak nedelje“ Olja Bećković pozvala je predsednika KK Crvena zvezda Nebojšu Čovića i trenera košarkaša Partizana i predsednika JSD Partizan Duška Vujoševića da gostuju u ovom programu i tamo oči u oči sučele mišljenja i eventualno reše nesporazume.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu KK Partizan Duško Vujošević  je bez ikakvog uslovljavanja prihvatio javni poziv za gostovanje na TV B92.

Sa druge strane Nebojša Čović je u utorak gostujući na RTV Pink rekao da zna da se sprema neki „cirkus“, ali da nema nikakav problem da „izađe na crtu“ bilo kome iako ga prijatelji drugačije savetuju.

Da li će doći do televizijskog duela u kojem će Čović i Vujošević direktno reći jedan drugom šta imaju, a koji će ponovo odvući pažnju sa daleko važnijih stvari saznaćemo vrlo brzo. Red bi bio da se konačno stavi tačka na celu stvar i da se i jedni i drugi okrenu sportu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter