0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Čović: Zvezda nije moj privatni klub, Vujošević laže da ne mrzi Zvezdu

Objavljeno: 30.03.14 u 18:14

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović demantovao je danas tvrdnje trenera Partizana Duška Vujoševića da su crveno-beli njegovo privatno vlasništvo.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Laž je da je Crvena zvezda privatan klub, a još veća neistina da je moj privatni klub. Zvezda i FMP, kao i pređašnji FMP imaju isti status kao Partizan, što se može videti kroz papire. Nemam ništa protiv toga da se Partizan bori za svoje pozicije, niti sporim da je nekom klubu u Srbiji teško. Mi do moje prošle konferencije za štampu nismo govorili o njima. Gospodin Vučić i Krstić su im tada mnogo pomogli, ali oni nastavljaju sa istom pričom, ali i lažima o Crvenoj zvezdi“, rekao je Čović na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.

On je apelovao da trener Partizana Vujošević prestane da obmanjuje javnost lažima kada priča o Crvenoj zvezdi.

„Da li ćemo nastaviti sa prepiskom još ćemo videti. Samo imamo poruku da prestane da laže i obmanjuje javnost. Gospodo iz Partizana, obratite pažnju na čoveka, vama pravi problem, ne nama. Neka se pomiri sam sa sobom, ne treba da širi mržnju jer ona uvek uništi onoga ko je projektuje. Kada kaže da ne mrzi Zvezdu, on laže“, rekao je Čović.

Čović se osvrnuo i na polufinalni meč Evrokupa koji crveno-bele očekuje u sredu protiv Uniksa u Beogradskoj KOMBANK areni.

„Pogodilo se da baš na dan meča protiv Uniksa bude obeleženo četiri decenije od velike pobede Crvene zvezde nad Zbrojovkom i osvajanja Kupa pobednika kupova. Obavili smo razgovore sa velikim brojem igrača iz tog perioda i oni će se uključiti u obeležavanje jubileja. To je, koliko ja znam, prvi evropski trofej za srpsku i jugoslovensku košarku. Preostalo je još 4.000 karata i interesovanje je veliko, biće puna Beogradska arena i nadam se da će nam to pomoći veliki uspeh“, zaključio je Čović.

Prvi meč polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa odigraće se u sredu od 19.30.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter