0
Evrokup

Zvezdaši poručili Delijama: Uz punu Arenu idemo do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 24.03.14 u 17:58

Crvena zvezda igra veoma važnu revanš utakmicu četvrtfinala Evrokupa protiv Budiveljnika u sredu od 19.30. Minus za ukrajinskom ekipom je 3 poena (82:79) pa će crveno – belima biti neophodna prava podrška sa tribina beogradske Arene.

Untitled-3

Podršu košarkašima uz želju da Kombank arena bude ispunjena do poslednjeg mesta dali su i neki bivši i sadašnji prvotimci Zvezdine porodice. Tu su bili Nenad Peruničić, Andrija Prlainović, zatim Miloš Ninković i Igor Rakočević.

„Treba da bude jedan praznik u crveno – belom, još jedan iskorak ka još većem uspehu košarkaškog kluba. Svi pravi Zvezdaši trebalo bi da dođu i navijaju“ poručio je legendarni rukometaš Zvezde.

Sa druge strane Prlainović je jasan: „Treba da se ispuni Arena, kako bi im se olakšao put ka pobedi“.

Fudbalski prvotimac crveno – belih Miloš Ninković najveći je optimista.

„Igramo kući pred našom publikom. I da je Budiveljnik dobio i deset razlike ne bi bilo problema“ jasan je Miloš dok je Rakočević malo oprezniji.

„Ekipa Budiveljnika nije nepobediva. Tamo smo dobro prošli, a ako Arena bude puna oni će se pogubiti i mislim da neće biti problema. Neka dođu svi da uživaju u košarci.“ rekao je Rakoč.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter