1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Saša Ilić izjednačio rekord Stjepana Bobeka

Objavljeno: 22.03.14 u 20:45

Kapiten Partizana, Saša Ilić, odlučio je današnji meč protiv užičke Slobode, a to je bio njegov 118. prvenstveni gol, čime se izjednačio sa legendom crno-belih Stjepanom Bobekom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Partizan je savladao Slobodu sa 1:0, pa na tabeli Superlige Srbije i dalje zaostaje jedan bod za vodećom Crvenom zvezdom.

„U prvom poluvremenu nismo igrali na prepoznatljivom nivou, U drugom je bilo mnogo bolje, stvarali smo šanse i na kraju zasluženo pobedili. Znači mi ovaj gol, ali je najvažnije da smo pobedili i ostali u trci za šampionsku titulu“, izjavio je Ilić, dodajući da je tek posle utakmice saznao za podatak da se po broju golova izjednačio sa Bobekom.

„Zaista sam ponosan što sam stigao legendu Partizana. Ipak, voleo bih da smo večeras ranije rešili pitanje pobednika, iako su ovakve pobede možda slađe. Nadam se da u narednim mečevima nećemo prespavati prvih 45 minuta, kao što je bio slučaj večeras“, zaključio je Ilić.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter