0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DV: Pobeda partizanskog morala, Makabi je gostovao ovde jesenas, ali je tek sad poražen!

Objavljeno: 20.03.14 u 23:57

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pohvalio je borbenost svojih igrača kao i fanatičnost domaćih navijača u Areni u pobedi nad Makabijem.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Osećam veliku radost jer smo učestvovali u velikoj košarkaškoj predstavi i jer je završena na ovakav način. Top 16 faza Evrolige je nešto drugo u odnosu na sve drugo u Evropi. Makabi je bio maksimalno motivisan jer se bori za plej-of, ali uspeli smo da kontrolišemo ritam i da učinimo da nemaju dosta kontri. Ratujemo u teškim uslovima, ovo je pobeda partizanskog morala i estetike. Pobeda sama po sebi je mali korak za nas, ali veliki za srpsku košarku. Makabi je ekipa koja je gostovala u Beogradu i u prvoj fazi Evrolige, nije se sjajno proveo, ali je prvi put sada na plećima“, rekao je Vujošević, prenosi Blic.

Letonac Davis Bertans je odigrao prvi meč posle višemesečne pauze, a na parketu je proveo 15 minuta i ubacio dva poena.

“Raduje povratak Bertansa, primećena je tenzija i nervoza kod njega, više od devet meseci nije bio na mečevima, falio mu je meč sa Solnokom, a ne ovakav za prvi. Što se tiče Kinzija, nisam siguran da li će biti spreman za budućnost, zavisi od njegove spremnosti da se žrtvuje i da igra preko bola koji je prisutan“, istakao je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter