0
Ostali sportovi

FOTO: ATLETSKI SAVEZ

Nacionalni rekord za Ristića

Objavljeno: 16.03.14 u 12:54

Milan Ristić član AK “Partizan” i srpski reprezentativac,  i dalje nastavlja da nas raduje novim držanim rekordima na 60m prepone. Nakon što je pre manje od mesec dana postavio novi nacionalni rekord od 7.69s, sada je i to oboreno na 7.67s.

FOTO: ATLETSKI SAVEZ
FOTO: ATLETSKI SAVEZ

“U petak sam imao kvalifikacije i išao 7.67s, osećao sam se spremno i brzo, a rezultat je mogao da bude mnogo bolji da se nisam udarao rukama sa protivnikom iz staze pored”, kaže Ristić.

Takođe, dodaje : “Ušao sam u finale zadovoljan i motivisan za još bolji rezultat. Imao sam  problema sa primicačem u zagrevanju , ali ipak povreda nije bila toliko ozbiljna i odlučio sam da izađem na stazu. U finalu sam dobro startovao i krenuo na što bolji plasman, ali u stazi pored mene bio je isti trkač kao iz kvalifikacija pa sam i tu imao problema. Finalnu trku završio sam na šestom mestu što je veliki uspeh i istrčao trku na 7.68s, na nivou mog ličnog rekorda”.

Ristić je ovim rezultatima pokazao da je u izvandrednoj form i da je spreman za trku na 110m prepone. Sledeće takmičenje za njega biće za dve nedelje na Texas Relays-u gde očekuje rezultat oko 13.65s, kao prvu trku na otvorenom.

“Svi u mom timu su zadovoljni i ja sam spreman za obaranje državnog rekorda i na 110m prepone”, za kraj je nam je rekao Milan Ristić.

hotsport.rs/Atletski savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter