0
Domaći fudbal

Sunačan dan smetao strelcima u JSL

Objavljeno: 15.03.14 u 16:27

Pravi prolećni dan i sunčano vreme kao da nije previše pogodovalo igračima srpskih superligaša pošto je na prva četiri meča 19. kola palo samo tri gola.

4fc4cfd63756djsl

Najuzbudljivije je bilo u derbiju kola u kojem su se u Novom Sadu susreli domaća Vojvodina i Čukarički pošto je na toj utakmici viđeno dva od spomenuta tri pogotka. „Lale“ su povele preko Poletanovića sredinom drugog dela igre, ali je pobedu domaće ekipe sprečio Argentinac Pijasentin koji je osam minuta pre kraja postavio konačnih 1:1 pošto se najbolje snašao u kaznenom prostoru Vojvodine posle kornera.

Pobedu Novom Pazaru na Staroj Karaburmi pogotkom u 83. minutu doneo je Obrovac koji je iskoristio jednu od malobrojnih prilika gostujućeg tima koji u ovom meču nije imao podršku navijača kojima nije dozvoljeno da dođu u Beograd. „Romantičari“ tako ni u sedmom uzastopnom meču nisu uspeli da trijumfuju pa im sve ozbiljnije preti borba za opstanak u ligi.

Na preostale dve utakmice nije bilo pobednika, ali ni pogodaka odnosno u Ivanjici su domaći Javor i Spartak podelili bodove odigravši 0:0, naš kao što su to učinili i Sloboda i niški Radnički u Užicu.

Jelen Superliga, 19. kolo

Rezultati:

Javor – Spartak 0:0

Vojvodina – Čukarički 1:1 (0:0)
(Poletanović 62′ – Pijasentin 82′)

OFK Beograd – Novi Pazar 0:1 (0:0)
(Obrovac 83′)

Sloboda – Radnički Niš 0:0

16.30h Napredak – Donji Srem
17.00h Jagodina – Voždovac
17.00h Crvena zvezda – Radnički 1923

Nedelja, 16. mart:
14.30h Rad – Partizan

Na našoj livescore stranici možete da pronađete rezultate svih fudbalskih liga.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter