0
Domaći fudbal

Užičani traže objašnjenje povodom događaja u Novom Pazaru

Objavljeno: 10.03.14 u 17:59

Fudbalski klub Sloboda iz Užica u ponedeljak se povodom dešavanja uoči i tokom utakmice sa Novim Pazarom u Super ligi Srbije oglasio saopštenjem, u kojem navodi da je žrtva dogovorenog projekta.

sloboda
FOTO: SRPSKIFUDBAL.RS

„Našim navijačima i svim našim sugrađanima koji su na svojim vozilima imali registarske tablice sa znakom Užica bio je zabranjen ulazak u Novi Pazar“, navodi se u saopštenju Slobode.

Sloboda od nadležnih državnih organa i Fudbalskog saveza Srbije traži da odgovore zbog čega je onemogućeno slobodno kretanje ljudi u zemlji Srbiji, navodeći da je reč „o necivilizacijskom činu koji ugrožava proklamovane vrednosti ovog društva.

Portparol fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać negirao je navode predstavnika Slobode iz Užica da je njihovim navijačima bio zabranjen dolazak u Novi Pazar. On je novopazarskom radiju Sto plus rekao da ih je, tri dana pre utakmice, Sloboda obavestila da neće biti organizovanog dolaska njihovih navijača, ali da su tu odluku promenili u kasnim popodnevnim časovima u petak.

Utakmica izmedju Novog Pazara i Slobode igrana je u subotu, a domaća ekipa je pobedila sa 2:1. Užičani su meč završili sa 10 igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter