0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović: Radim kao da ću ostati, ali Karadžić odlučuje

Objavljeno: 07.03.14 u 21:51

Vršilac dužnosti selektora fudbalera Srbije Ljubinko Drulović priznao je da želi da ostane na toj poziciji da će obavljati svoj posao kao da će ostati na klupi “orlova“.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Drulović je debitovao pobedom u Dablinu nad selekcijom Republike Irske (1:2) i najavio bolje dane za srpski reprezentativni fudbal.

“Mi imamo ozbiljan tim, jednu grupu od 20 i više fudbalera koji mogu da ispune visoke zahteve, izuzetnu konkurenciju u timu za svaku poziciju, što sve garantuje bolje sutra. Videli ste da su nama i rezerve u Dablinu održale kvalitet“, rekao je Drulović i dodao:

“Znao sam sve igrače, a uvideo sam i njihove visoke vrednosti kao ekipe. Znam koliko su sposobni, ali isto tako me je iskustvo naučilo da se u životu sve stiče pa i taj pobedonosni duh. Rekao sam igračima da ulaze u novu fazu i da svaki trijumf donosi nešto novo i pozitivno. Reagovali su kako sam i očekivao i zato mi je pobeda u Irskoj tim draža. Potvrdili smo potencijal i najavili visoke vrednosti“, naglasio je Drulović, koji je još jednom istakao da drugo poluvreme iz Dablina treba da bude model za igru našeg tima.

“Smatram da naša selekcija može da odigra svaki meč u kvalifikacijama na nivou igre iz drugog poluvremena u Dablinu. Kad se koriguju neke sitnice i kad se obave pripreme za takmičarsku utakmicu, uveren sam da je Srbija sposobna da ode na EP“, rekao je Drulović i za kraj dodao:

“Ja sam prihvatio ovu dužnost sa velikim oduševljenjem i radim kao da ću ostati. Nikad nisam krio aspiracije da želim da ostanem selektor Srbije, a sad je sve na Karadžiću. Ne sumnjam da će doneti najbolju odluku“, zaključio je Drulović u razgovoru za ‘Novosti’.

Učestvujte u našoj anketi o tome da li Drulović treba da ostane na klupi Srbije.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter